Rapportering av problemer og ideer i selskapet

Vil du gi medarbeiderne mulighet til å kommunisere forbedringer på en enkel måte? I HR Panorama finner du en modul som gjør dette mulig. Det gjør det enklere for medarbeiderne å foreslå endringer og gi tilbakemeldinger på dem.

Idetavle

HR Panorama har en offentlig tilgjengelig tavle der de ansatte kan legge inn ideer til forbedringer i bedriften. Det er en slags sentral for forslag.

Alle ansatte kan legge til kommentarer til ideer eller problemer som presenteres, noe som letter kommunikasjonen i selskapet. Dette gir en følelse av innflytelse på den daglige utviklingen.

Rask rapportering om forbedringer

Det tar bare et øyeblikk å legge til et innlegg på tavlen. I tillegg til en beskrivelse kan du også legge til et bilde og tagge personer som kan tenkes å implementere ideen.

Alle ansatte kan se ideen på tavlen så snart den er publisert.

Navngitt eller anonymt

I situasjoner der en ansatt ikke ønsker å "signere" ideen sin med eget navn, har vedkommende mulighet til å legge til en rapport anonymt. Dette er spesielt populært ved rapportering av problemer eller kritikkverdige forhold.

Vissheten om at det ikke er noen av de ansatte som er knyttet til å uttale seg om sensitive temaer, øker tryggheten for de ansatte og gjør det mulig å dele meninger fritt.

Varslinger

Når den ansvarlige for et bestemt område flagges i en medarbeideroppføring, sender systemet et varsel til den aktuelle e-postadressen. På denne måten får beslutningstakerne umiddelbart en melding om forslaget og kan reagere umiddelbart.

Håndtering av alle typer utstyr

Enten medarbeiderne bruker bærbare datamaskiner eller mobile enheter som nettbrett eller smarttelefoner på jobben, gir HR Panorama mulighet til å dele tilbakemeldinger med resten av selskapet.

Informasjon om nye ideer finner også veien til PC og mobilappen.

x