Administrasjon av rekruttering

Vår plattform gir deg alt du trenger for å gjøre rekrutteringsprosessen enklere og raskere. Utforsk funksjonene som vil hjelpe avdelingen din med å gjøre rekrutteringen bedre.

OPTIMAL REKRUTTERINGSHÅNDTERING

Intuitiv håndtering av de ulike fasene i rekrutteringen

HR Panorama sine verktøy gir deg full kontroll over rekrutteringen og gjør hele prosessen oversiktlig og smidig. Du kan lage dine egne rekrutteringsløp etter eget ønske. Det er bare noen få klikk unna å legge til, slette og endre rekkefølgen på ulike trinn.

Tydelig visualisering er nøkkelen. Med kanban-tavlen kan du enkelt og raskt flytte søknader mellom ulike trinn. Vil du sende en personlig melding eller dokumenter når søkerne har blitt flyttet til et bestemt trinn? Velg det aktuelle alternativet, så gjøres resten av seg selv.

New Project (8)
Dedikert side for jobbannonser

Dedikerte annonsesider

For deg som liker å annonsere, men ikke vil kaste bort tid, har HR Panorama utarbeidet en enkel måte å opprette stillingsannonser på. Når siden er klar, kan du koble den til de mest populære annonseplattformene og se hvilken plattform som har flest søkere.

Annonsesiden gir deg full frihet til å tilpasse innholdet etter dine behov. Du kan enkelt legge til din egen grafikk, bedriftslogo, beskrivelse, lønn, ansettelsesvilkår, og til og med justere synligheten til annonsen. Vår brukervennlige og enkle annonseoppretter gjør hele prosessen med å lage en stillingsannonse rask og smidig. I tillegg gir plattformen deg muligheten til å holde all relevant informasjon samlet på ett sted, inkludert kandidater, rekrutteringsprosesser og annonseringskilder.

Optimal analyse av kandidater

Automatisert analyse av kandidater

På vår plattform kan du enkelt og effektivt evaluere kandidater, noe som gjør det lettere enn noensinne å finne de ideelle medarbeiderne. Med vår automatiske CV-analyse kan du definere bestemte ord eller fraser som, hvis de finnes i en CV, automatisk fører kandidaten videre til relevante trinn i rekrutteringsprosessen. Du kan også angi nøkkelord som vil ekskludere en kandidat fra videre deltakelse i rekrutteringsprosessen.

Evaluering av potensielle medarbeidere er en prosess som ofte også involverer medarbeidere fra andre avdelinger. I HR Panorama kan du gi hvem som helst i bedriften tilgang til evalueringen av kandidater, noe som letter kommunikasjonen og sikrer at alle involverte har full oversikt over de viktigste dokumentene og rekrutteringsfasene.

New Project (10)
Analyse or rapporter

Analyse og rapportering av rekruttering

HR Panorama samler inn data fortløpende for å hjelpe deg med å forbedre søket etter nye medarbeidere. Se hvilken jobbportal som genererer flest CV-er, hvor lang tid avdelingen bruker på rekruttering og hvilke rekrutterere som finner de beste kandidatene. Denne og annen statistikk hjelper deg med å optimalisere rekrutteringen.

Du kan også enkelt generere detaljerte rapporter som er nyttige for oppsummeringer og sparer tid.

Personvern

Databeskyttelse

Plattformen vår har høye krav til personvern, noe som betyr at informasjon om kandidater og ansatte er strengt beskyttet. Personopplysningene til kandidater som ikke får jobb, slettes automatisk.

Du kan legge til din egen personvernerklæring som kan godtas av de som søker om å jobbe for bedriften din.

New Project (13)
KOBLE TIL PROGRAMVARE

Integrasjoner

Vil du at jobbtilbudene dine skal sendes automatisk til de største jobbportalene? Integrasjonene våre muliggjør dette. Koble HR Panorama til plattformene som LinkedIn. Takket være integrasjonene går prosessen med å dele jobbtilbud enda raskere.

Velg en dato som passer deg

x